Adres Eurodisney

euro disney busreizen
Zoek en boek nu je vakantie naar Euro Disney Parijs!

Om in Eurodisney te komen, is het mogelijk om zelf met de auto te reizen. Dit heeft een aantal voordelen, zeker tegenover een busreis. Disneyland Paris ligt ongeveer 32 kilometer van de Franse hoofdstad Parijs af en is te bereiken in 5 uur vanaf midden Nederland gerekend.

Route van Nederland naar adres Eurodisney

De route naar Eurodisney vanaf het noorden van Nederland loopt via Utrecht en Breda, in de richting van Antwerpen. Aangekomen op de ring van Antwerpen, wordt de richting Gent aangehouden en daarna de richting van Lille. Via de A1 reist u verder naar Parijs en 25 kilometer voor deze stad neemt u de afslag richting Marnela-Vallée, dit is afslag nummer 5 en u rijdt op de A104.

Vanaf de A104 wordt de reis vervolgd door de borden met Mickey en de aanwijzing Disneyland Resort Paris. Het adres van Eurodisney is Avenue du Parc, 77777 Chessy in Frankrijk. Veel Tomtoms hebben een van tevoren ingesteld adres voor Eurodisney. Maar als dit niet zo is, kan gekozen worden uit een aantal adressen voor Eurodisney: Avenue du Parc in Chessy, Avenue Paul Seramy in Marne la Vallee of Boulevard du Parc in Coupvray.

Reisduur van Nederland naar Eurodisney

De reis naar het adres in Eurodisney is ongeveer 400 kilometer, gemeten van Breda in het zuiden van Nederland. Deze rit duurt ongeveer 5 uur, vanaf Breda naar Eurodisney. Om de reis aangenaam te maken, is het verstandig om een aantal tussenstops in te plannen om op het gemak iets te kunnen eten of drinken.

De auto parkeren rond Eurodisney

Aangekomen bij het park, is het mogelijk om de auto op het grote parkeerterrein te parkeren. De parkeerkosten zijn voor een personenauto 15 euro per dag. Wanneer u een hotel heeft geboekt in de omgeving van Eurodisney, wordt u op de hoogte gebracht of u uw auto bij het hotel kunt parkeren en gebruik kunt maken van een shuttle bus naar het park.

Bij een aantal hotels is het niet mogelijk om een shuttle bus te nemen naar het park en reist u met uw eigen auto naar Eurodisney. Bij één van de hotels, genaamd Disney’s Davy Crockett Ranch, krijgt u een Easy Pass, waarmee gratis geparkeerd mag worden op de parkeerplaats van de parken van Eurodisney. Dit park ligt op een afstand van ongeveer 15 minuten rijden met de auto van de Disney parken af.