Disneyland Parijs

euro disney busreizen
Zoek en boek nu je vakantie naar Euro Disney Parijs!

In Parijs, de stad van de liefde, worden alle sprookjes al heel lang werkelijkheid. In Disneyland Parijs, op een paar uur rijden vanaf Amsterdam, vind je een Magisch Koninkrijk met alle klassieke helden en heldinnen.

Verblijf

Een bezoek aan Eurodisney is helemaal compleet met een overnachting in één van de Disneyhotels. Alle hotels hebben een ander thema en iets anders te bieden. Allen zijn dichtbij het park en Disney verzorgt een shuttleservice tussen de hotels en het park. Met alles is rekening gehouden, want de hotels zijn er in verschillende comfortklasses met allemaal de Disney kwaliteit en service die je van Disney gewend bent.

Tickets

Een toegangsticket voor het park is al te krijgen voor €59,- per volwassene of €52,- voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Daarnaast biedt Disney allerlei arrangementen, bijvoorbeeld inclusief overnachting om elke bezoeker zo goed mogelijk tegemoet te komen. Daarnaast vind je op de website van het park altijd interessante kortingsacties. Alle tickets geven onbeperkt toegang tot beide parken, shows, parades en attracties!

Landen

Eurodisney kent maar liefst 5 landen om te ontdekken, allemaal met een eigen thema, bijzondere attracties en sprookjesachtige beleving.

Main Street, U.S.A.

Net alsof je in Amerika bent in de tijd toen Walt Disney nog jong was. In de Discovery Arcade vind je uitvindingen uit de 20e eeuw op schaal. Kijk door de ogen van een jonge Walt Disney en wie weet raak je zelf geinspireerd!

Fantasyland

Dit is de plek waar alle Disney klassiekers tot leven komen. Hier staat bijvoorbeeld het kasteel van de Schone Slaapster maar er is ook een labyrint geïnspireerd op het verhaal van Alice in Wonderland. Na dit alles staat Tinkerbell voor je klaar voor een vlucht waarin ze jou meeneemt naar haar wereld en die van Peter Pan.

Frontierland

Het wilde westen beleef je in Frontierland. Hier staat ook één van de meest bekende attracties van het park: Big Thunder Mountain, een wilde treinrit vol spanning en avontuur. Voor een beetje griezelen bezoek je Phantom Manor, een luguber spookhuis!

Adventureland

Voor spanning en sensatie breng je zeker een bezoek aan Adventureland. Hier maak je kennis met echte avonturiers, zoals Indiana Jones en de Pirates of the Caribbean en ga je op onderzoek uit in hun wereld.

Discoveryland

In Discoveryland, waar je het bekende Space Mountain vindt, neem je een kijkje door de bril van revolutionaire onderzoekers. Vecht tegen slechteriken samen met Buzz Lightyear in je eigen Star Cruiser en zeg hallo tegen R2D2!

Shows en parades

Elke dag is het een feestje in Eurodisney, want elke dag kan je je laten betoveren door één van de shows of je laten meeslepen door een parade met alle Disneyfiguren. Hiernaast heeft Disney ook seizoensparades- en shows die aansluiten bij het jaargetijde of een feestdag. Zo wordt er veel aandacht besteed aan Kerst en Oud en Nieuw, en nu ook aan het 20-jarig bestaan van het park.

Attracties

Eurodisney is er niet alleen voor de kleintjes. Voor de groten zijn er een aantal spectaculaire attracties die het bloed sneller doen stromen! Maak een ritje in Big Thunder Mountain en ervaar de sensatie van een op hol geslagen trein in Frontierland. Ga dan meteen door na Space Mountain om te voelen hoe het is om met G-krachten om te gaan. Vergeet ondertussen niet op de foto te gaan met je favoriete Disneyheld. Ben je nieuwsgierig wat er achter de schermen gebeurt bij een Disneyfilm, dan breng je een bezoek aan Walt Disney Studio’s Park, wat naast het Disneyland park ligt.

Activiteiten

Naast je laten meeslepen door de Disneyverhalen, kan je natuurlijk ook goed winkelen in beide parken. Ook eten en drinken is er genoeg en je vindt verschillende keukens verspreid door beide parken. Ook sporten kan bij Eurodisney, zo is er een golfbaan, kan je er tennissen of ga je pony rijden!

Voor het hele gezin

Disney betekent plezier voor het hele gezin, voor jong en oud. Voor iedereen is er een leuke show of attractie die niets aan de verbeelding zal overlaten. De diversiteit aan verblijfplaatsen maakt dat een bezoek aan Disneyland Parijs een complete trip is waar het hele gezin nog lang met plezier op terug zal kijken!