Hotel Campanile Torcy

euro disney busreizen
Zoek en boek nu je vakantie naar Euro Disney Parijs!

Vlakbij Disneyland Parijs ligt Hotel Campanile Torcy, in het plaatsje Torcy, vlakbij het Parc Culturel de Rentilly. Binnen 5 minuten ben je in het centrum va het stadje en de Disneybeleving is op slechts 20 autominuten van het hotel. Op 5 minuten lopen van het hotel is een tramstation. Het hotel is simpel, maar biedt alle faciliteiten om een bezoek aan de streek zo goed mogelijk te laten verlopen. Hotel Campanile Torcy houdt rekening met bezoekers aan het Disneypark door het aanbieden van gezinskamers. Binnen 45 minuten ben je in het centrum van Parijs.

De voorzieningen

hotel campanile toryDe voorzieningen in Hotel Campanile Torcy zijn standaard zoals deze van een hotel verwacht mogen worden. Zo kan men gebruik maken van strijkservice en zijn er koffie en thee voorzieningen op de kamer. De kamers zijn allemaal uitgerust met een televisie waarop verschillende kanalen te bekijken zijn en eventueel films op te bestellen zijn. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van snel internet. De kamers zijn uitgerust met badkamer en toilet en de toiletartikelen zijn gratis. Tijdens het verblijf is parkeren gratis. Hotel Campanile Torcy heeft 24 uur per dag bemanning bij de receptie, welke meertalig is.

Het eten

Er kan gekozen worden om a la carte te eten in het restaurant van Hotel Campanile Torcy, maar er is ook een buffet beschikbaar. Het ontbijt is altijd in buffetvorm en kan als simpel maar prima verzorgd omschreven worden. Mocht er behoefte zijn om te eten op de kamer, dan is dat geen probleem, Hotel Campanile Torcy beschikt over roomservice die 24 uur per dag voor de gast klaar staat.

De kamers

Het hotel biedt verschillende vormen kamers aan en is zo ingericht om ook groepen te kunnen voorzien. Dubbele kamers, enkele kamers, gezinskamers en aangrenzende kamers, voor iedere bezoeker heeft Hotel Campanile Torcy de geschikte oplossing. Daarnaast kan er altijd gekozen worden voor een rokers of niet-rokers kamer, zodat er altijd één van de 160 kamers geschikt is voor de gast.

Dieren en voorzieningen

Huisdieren zijn toegestaan in Hotel Campanile Torcy en er is rekening gehouden met gasten die minder ter been zijn. Er zijn speciaal aangepaste rolstoelkamers. Ook voor een zakelijk meeting is dit hotel een geschikte plek omdat er de beschikking is over een conferentieruimte, vergaderruimte, kopieerapparaat en diverse audio-visuele middelen om een zakelijke bijeenkomst succesvol te laten verlopen.

Ligging van het hotel

Omdat het hotel dichtbij Disneyland Parijs is gelegen, is het een populair hotel om de nacht door te brengen voor bezoekers van dit park, voor zowel stellen als gezinnen. De centrale ligging maakt dat de stad Parijs ook goed te bezoeken valt vanaf dit hotel en ook Bussy Saint Georges Golf is goed te bereizen vanaf dit hotel. Dit hotel is een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de regio wanneer er verschillende activiteiten op het programma staan.