Hotel Dream Castle

euro disney busreizen
Zoek en boek nu je vakantie naar Euro Disney Parijs!

Met de kids naar Disneyland Parijs is voor hen al iets bijzonders. Zelfs als het de tweede of derde keer is. Maar men kan dit uitstapje nog mooier maken door te boeken in het Hotel Dream Castle.

Overnachten

hotel dreamcastle
Op en neer naar Parijs op een en dezelfde dag is niet bepaald aan te bevelen. Minimaal een overnachting is wel aan te raden. Maar vooraleer men die beslissing neemt is het misschien de moeite waard om eens te kijken wat Hotel Dream Castle allemaal te bieden heeft. Dat zou er best wel eens toe kunnen leiden dat er twee of meer overnachtingen uit komen rollen.

Faciliteiten

Hotel Dream Castle ligt in de nabijheid van Disneyland en biedt de gasten allerlei amusement, een kinderzwembad, naast een gewoon zwembad, een bar en een restaurant, een sauna met massagedouches, een whirlpool, een stoombad, een solarium en een fitness ruimte, parkeermogelijkheid en airconditioning. De sfeer is kindvriendelijk, wat ook in het restaurant tot uitdrukking komt door de extra kindergerechten. Verder vindt men er verschillende speelruimtes, een Disney boetiek en een overdekt binnenzwembad “Dragon’s Lagoon”.

Een extra service is de shuttlebus die de gasten naar en van Disneyland vervoert. De afstand is circa 3 kilometer, zodat men snel ter plekke is.

Accomodatie

Het Hotel Dream Castle is letterlijk een kasteel, waarbinnen men koninklijke kamers vindt, die allen een badkamer met bad en/of douche, met föhn, een tv, een kluis, minibar, een telefoon en airconditioning hebben. Ook is internet tegen betaling mogelijk. Men komt dus niets te kort. Daarnaast ligt bij Hotel Dream Castle een prachtige tuin, waar wandelen een plezier is en waar men vanaf het terras van kan genieten.

Men kan een themakamer nemen of een familiekamer, zodat men allen samen op een kamer verblijft. Themakamers zijn er in Barok of Renaissance stijl. Zeker voor de jongere kinderen een geweldige belevenis.

Dit 4 sterren hotel heeft heel wat te bieden. Aan luxe, aan activiteiten, aan plezier en aan ligging, want binnen iets meer dan half uur is men in de City, in Parijs. Wat hier allemaal te zien is aan wereldberoemde monumenten is uiteraard bekend.

Disney

Vanaf Hotel Dream Castle is men binnen een paar minuten bij de ingang van het Disneypark. Door naast het hotel ook de kaarten vooraf te boeken kan men snel naar binnen en hoeft men de dag niet te starten in een lange rij. Bij terugkeer in het hotel kan men de vermoeide ledematen in een heerlijk zwembad laten zakken of genieten van een koud drankje op het mooie terras. Mochten de kinderen nog energie hebben of zelfs energie getankt hebben dan kunnen zij gebruik maken van de speelruimtes, zodat pa en ma even rust kunnen vinden in bijvoorbeeld het sauna en fitness deel van het hotel.
Daarna kan men genieten van de Franse en de internationale gerechten in het restaurant en van een heerlijke nacht rust vooraleer de volgende dag weer start met een tweede bezoek aan het park of een dag Parijs of de terugtocht naar huis.