Hotel Vol de Nuit

euro disney busreizen
Zoek en boek nu je vakantie naar Euro Disney Parijs!

Een mogelijk hotel waar een bezoeker van Disneyland voor kan kiezen, is het Hotel Vol de Nuit. Het hotel ligt op ongeveer 35 tot 40 minuten afstand van het pretpark Disneyland. Het is bij Hotel Vol de Nuit mogelijk om de auto te parkeren in de parkeergarage onder het hotel. Een boeking van het hotel kan in combinatie met entree voor Walt Disney Studios of Disneyland Park. In het hotel werkt vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Kamers en inrichting

hotel vol de nuid
In het Hotel Vol de Nuit zijn eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en driepersoonskamers beschikbaar. De kamers voor één persoon beschikken over een groot bed, de kamers voor twee personen over een twin bed. De driepersoonskamers zijn bedoeld voor gezinnen die bestaan uit twee volwassenen en één kind. Voor drie volwassenen is deze kamer niet geschikt. Alle kamers beschikken over een telefoon, satelliet televisie, minibar en een eigen badkamer met douche en toilet.

Bij een boeking is het mogelijk om twee kamers naar elkaar te boeken, door dit van tevoren aan te geven bij uw boeking. U kunt in het hotel inchecken om 12.00 uur en op de laatste dag van het verblijf wordt de gasten verzocht voor 11.00 uur uit te checken.

Faciliteiten in het hotel

Hotel Vol de Nuit beschikt over een aantal faciliteiten zoals een receptie, een lounge en een ontbijtruimte. In deze ontbijtruimte wordt een Frans ontbijt geserveerd in de vorm van een ontbijtbuffet aan gasten van het hotel. Het ontbijt wordt aangeboden tussen 7 uur en 9 uur ‘s ochtends. Onder het hotel is een garage met gratis parkeerruimte voor de hotelgasten. Vanuit de garage komen de gasten bij de receptie uit.

Omgeving van het hotel

In de omgeving van het hotel ligt een overdekt winkelcentrum met een groot aantal winkels en een supermarkt. Bij dit winkelcentrum is een gratis parkeergelegenheid. Ook zijn er in de omgeving een groot aantal restaurants te vinden. Daarnaast ligt op 40 minuten afstand Disneyland Park en Walt Disney Studios. Ook het centrum van Parijs is te bereiken vanaf dit hotel door te reizen per bus en metro.

Inclusief bij een boeking

Bij een boeking van een verblijf in het Hotel Vol de Nuit verblijven de gasten drie dagen in Parijs, met twee overnachtingen in het hotel, twee maal ontbijtbuffet en één dag entree voor Disneyland Park of Walt Disney Studios. De entree voor het gekozen park is op zaterdag of dinsdag. Het is mogelijk om een tweede dag entree bij te boeken voor een toeslag van 40 euro.

Dit jaar is een bezoek aan Disneyland bijzonder vanwege het 20 jarig bestaan van het park. Om dit jubileum te vieren zijn er bijzondere parkshows beschikbaar voor alle bezoekers van het park. Ook in de aankleding van het park is het feest terug te vinden.